Български English
Контакти

Алтернативна енергия
за чиста природа

Новини

24/06/2009

Над 60 000 превозни средства в България се движат на природен газ

За една година превозните средства на компресиран природен газ (CNG) в България са се увеличили с 33% и вече надхвърлят 60 000 автомобила. Така страната ни остава в челото на класацията на страните в Европа по процент на автомобилите на природен газ...
Прочетете повече

17/06/2009

Инициатива за неправомерно пренасочване на европейски средства за газификация от страна на МРРБ!

На 12 юни 2009 г. излезе информацията МРРБ, в качеството си на Управляващ орган на Оперативна програма „Регионално развитие”, че ще поиска от Европейската комисия разрешение за пренасочване на средства по оперативната програма предназначени за развитие на газоразпределителни мрежи в България към проекти за изграждане на междусистемните газопроводи: България - Румъния и България -Гърция.
Прочетете повече

12/06/2009

Честит празник, г-н Кожухаров!

На 10-ти юни Александър Кожухаров, изпълнителен директор на "Ситигаз България" АД, отпразнува своя рожден ден. По този повод всички членове на Българска асоциация Природен газ му пожелават крепко здраве, професионални и лични успехи и много положителни емоции.
Прочетете повече

12/06/2009

Честито пълнолетие, Овергаз!

На 10 юни точно преди 18 години се създава българската газоразпределителна компания Овергаз. В навечерието на нейното пълнолетие нека й пожелаем да се развива все така горда от постигнатите резултати и уверена в себе си пред бъдещите предизвикателства!
Прочетете повече

08/06/2009

Честит рожден ден, г-н Заков!

На 7 юни 2009 г. нашият многоуважаван колега и приятел г-н Борислав Заков – Изпълнителен директор на „Газстроймонтаж” АД, отпразнува своя рожден ден. Честит празник от името на всички членове на Българска асоциация Природен газ!
Прочетете повече

08/06/2009

БАПГ подготвя свой проект на Етичен кодекс

В асоциацията членуват 29 компании, голяма част от които извършват конкурентни дейности на българския пазар за природен газ. Идеята за приемане на Етичен кодекс на БАПГ се дискутира често по време на заседанията на сдружението.
Прочетете повече

25/05/2009

Нови членове на БАПГ!

С голямо удоволствие съобщаваме, че семейството на Българска асоциация Природен газ порасна с нови четири члена. Казваме добре дошли на фирмите „Барос” ЕООД и „Газтранс” ООД, както и на колегите Георги Жайгаров и Ефросима Заневда – Добранова!
Прочетете повече

20/05/2009

Конференция по въпросите на КПГ!

На 29 и 30 май 2009 г. в град Созопол ще се състои конференция на тема  „Компресираният природен  газ - екологични и финансови аспекти в условията днес”.
Прочетете повече

18/05/2009

Честит рожден ден, г-н Джумерски!

На 17 май 2009 г-н Петър Джумерски – управител на „Камено-газ” ООД отпразнува своя 45-и рожден ден. От името на всички членове на Българска асоциация Природен газ ние му честитим празника и му пожелаваме много здраве и успехи в газификацията и живота!
Прочетете повече

21/04/2009

Честит празник, г-н Константинов!

На светия празник Великден Константин Константинов - управител на "Газкомфорт" ЕАД, отпразнува своя рожден ден. Честит празник от името на всички членове на Българска асоциация Природен газ!
Прочетете повече